Wijkavond

Wijkavond
Datum:
Donderdag, 11 Oktober 2018 - 20:00 - 21:30
Locatie:
Het Anker
Groep:

D.V. donderdag 11 oktober hoopt ds. P. Vermaat uit Veenendaal een wijkavond te verzorgen over het thema: Mantelzorg geboden.

Hij schrijft:Op een of andere manier hebben meer dan 5 miljoen Nederlanders een mantelzorg taak. Soms heel zwaar. Dat begint al vroeg, thuis, in het gezin. Dat komt op je weg in de familie. Je ziet dat op school, als iemand ergens niet zo goed in mee kan en een steuntje nodig heeft. Die mantelzorg komt steeds meer onder druk te staan. Heeft dat met het IK tijdperk te maken of mag je ook wel voor jezelf opkomen? Wat zegt de Bijbel daarover? In het leven van een aantal mensen vindt je daar ontroerende voorbeelden van. Daar willen we op inzoemen en ons door laten inspireren. Ik zie uit naar een fijne ontmoeting en ik hoop, dat we met elkaar ook wat kunnen zingen. Want ook in Psalmen en liederen legt God iets van de mantel van Zijn liefde op ons’.

We beginnen om 20.00 uur, maar vanaf 19.30 uur staat de koffie klaar.