Ingang Nieuwe Kerk
Zondag, 5 Augustus 2018 - 10:00 - 11:30
Locatie:
Nieuwe Kerk

Voor de dienst zingen we Psalm 77: 8 en 9. Voor de complete liturgie zie hiernaast.

We volgen het volk Israël op haar tocht naar het beloofde land. Ze komen bij de Schelfzee. Voor hen water. Links en rechts hoge bergen. Achter hen komen de Egyptenaren er aan. Ze zitten als ratten in de val. Dan mag Mozes dat geweldige Evangelie laten horen: De Heere zal voor u strijden, en ú moet stil zijn! (Exodus 14: 14).

Het thema van de verkondiging is: Blijf maar rustig vertrouwen, altijd ziende op Hem! Graag wens ik iedereen een gezegende eredienst toe.

Bij een eredienst zijn de kinderen vanzelf welkom. Maar er is de gelegenheid om de allerkleinsten ( 0 t/m 3 jaar) naar de kinderoppas in Het Anker te brengen. De kinderen van 4 t/m 12 kunnen in twee leeftijdsgroepen naar de kindernevendienst in Het Anker.