Eredienst

Ingang Nieuwe Kerk
Datum:
Zondag, 10 Juni 2018 - 9:30 - 11:30
Locatie:
Nieuwe Kerk
Groep:

Voor de dienst zingen we Psalm 8: 4. Voor de complete liturgie zie hiernaast.

Tijdens deze dienst mag naast de hoorbare verkondiging, ook brood en wijn worden aangereikt, namens de hemelse Gastheer Jezus Christus! We staan stil bij Mattheüs 22:  1 – 10. Destijds heb ik een keer stilgestaan bij de man zonder bruiloftskleed, nu staan we alleen stil bij de uitnodiging, zoals die te horen is in vers 9: Ga daarom naar de kruispunten van de landwegen en nodig er voor de bruiloft zovelen uit als u er zult vinden. Het thema is: Hoor, Jezus roept u, kom tot het feest! 

Laten we bidden dat het een gezegende en vreugdevolle eredienst mag zijn! 

Kinderoppas/kindernevendienst. Bij een eredienst zijn de kinderen vanzelf welkom. Maar er is de gelegenheid om de allerkleinsten ( 0 t/m 3 jaar) naar de kinderoppas in Het Anker te brengen. De kinderen van 4 t/m 12 kunnen in twee leeftijdsgroepen naar de kindernevendienst in Het Anker.