Bijbel, Bier en Braadworst

bbq
Datum:
Vrijdag, 11 Mei 2018 - 20:00 - 22:30
Locatie:
Ichthuskerk
Groep:

Op een laagdrempelige manier in gesprek gaan over vragen rondom het thema Hemelvaart.

Samen met Alex de Vreugd gaan we kijken wat Hemelvaart eigenlijk voor ons betekent en hoe we ons zouden kunnen voorbereiden op de wederkomst! Actuele vragen die beantwoord moeten en kunnen worden. Dit doen we in een sfeer van vriendschap en gezelligheid omdat we denken dat dit de ideale omstandigheden zijn om, onder het genot van een hapje en een drankje (naast bier is er ook gewoon Liefmans, Jillz en fris, en er is zelfs water).

De inloop is om 19.45 uur en om 20.00 uur willen we de avond gaan beginnen.

De kosten voor deze avond zijn 5 euro maar dit haal je er ruimschoots uit!

Neem ook je bijbeltje mee!