Ichthuskerk_klokkentoren
Zondag, 6 Mei 2018 - 10:00 - 11:30
Locatie:
Ichthuskerk

Voor de dienst zingen we Psalm 123: 1, complete liturgie zie hiernaast.

Na Pinksteren wil ik weer een serie preken gaan houden vanuit een Bijbelboek.  A.s. zondagmorgen in de Ichthuskerk een ‘losse’ preek. Ik wil dat doen over een ‘losse’ opmerking van Paulus over Demas. Overigens….’t Is wel een aangrijpende opmerking. Een trieste opmerking. Paulus schrijft: Demas heeft mij in de steek gelaten, omdat hij de tegenwoordige wereld heeft lief gekregen. (2 Timotheüs 4: 10). Wie was die Demas? Wat bedoelt Paulus met zijn woorden? Hoe loopt het met Demas af? Het thema is: Demas, een kerkverlater.  Kerkverlaten. Zeg niet te gauw: dat zal mij/ons niet overkomen! Ik vermoed dat Demas dat ook van zichzelf zal hebben gezegd. Als u/jij wilt weten waar je een potentiële kerkverlater aan kunt herkennen, als u/jij wilt weten hoe je het kunt voorkomen, zorg dan dat u/jij erbij bent!

Kinderoppas/kindernevendienst. De kinderen van 0 t/m 3 jaar zijn zondag van harte welkom bij de kinderoppas in de Ichthuskerk. De kinderen van groep 1 t/m groep 4 zijn vanzelf van harte welkom bij de eredienst. Ze kunnen ook tijdens de dienst naar de kindernevendienst. De oudere kinderen krijgen bij de ingang van de kerk een blad met vragen, puzzels, etc. Ik hoop dat er veel kinderen zullen zijn!