Avond over mediaopvoeding

Imke Wijnhorst
Datum:
Woensdag, 25 April 2018 - 20:00 - 21:30
Locatie:
Anker
Groep:

Onze schoondochter Imke Wijnhorst van stichting Gezinsfundament hoopt binnenkort weer twee avonden te houden over allerlei zaken rond de geloofsopvoeding.

De tweede avond, die plaatsvindt op D.V. woensdag 25 april 2018, zal in het teken staan van ‘Mediaopvoeding’. Kinderen komen vandaag de dag al jong in aanraking met mobiele telefoons, tablets en computers. Hoe begeleid je hen hier goed in als ouders? Stel je grenzen en zo ja welke? Wat laat je wel en niet toe? Hoe praat je er met je kinderen over? Hoe leer je hen verantwoordelijk om te gaan met sociale media? Je krijgt ook een aantal handige tips mee om dingen kindvriendelijk in te stellen op diverse apparaten.

Ouders maar ook andere geïnteresseerden, zoals opa’s en oma’s of mensen die met kinderen werken zijn van harte welkom!