Zondag 1 april/1e Paasdag

Zondag, 1 April 2018 - 17:45 - 19:30
Locatie:
Oude Kerk

Om 17.45 uur beginnen we met het zingen van een aantal Paasliederen.  Zie liturgie hiernaast. Naast het orgel worden we ook begeleidt door een koperensemble

Het mag een hoogtijdag zijn. Allereerst omdat het Pasen is. We staan stil bij de opstanding van Jezus. Zijn overwinning over de dood! Dat is het grote heilsfeit. Vervolgens mogen 16 gemeenteleden in de midden van de gemeente hun ‘ja ‘woord’  geven aan de drie – enige God en zó belijden: wij hebben Hem lief, omdat Hij ons eerst heeft liefgehad. We lezen in deze dienst vanzelf het Paasevangelie en staan stil bij het appèl van Paulus: houd in gedachten dat Jezus Christus uit de doden is opgewekt! (2 Timotheüs 2: 8). Het thema van de dienst is: Vergeet niet dat Jezus leeft! . We wensen iedereen een vreugdevolle en gezegende eredienst toe.