Sion koffieochtend

pasen_bethel
Datum:
Woensdag, 14 Maart 2018 - 9:30 - 11:30
Locatie:
Het Anker
Groep:

Welkom op de Sion koffieochtend.

Het thema is gelijk aan de vorige keer, die ochtend kon Tine Visser niet bij ons zijn en heeft haar man Paul de honneurs voor haar waargenomen. Samen gaan we nadenken over het thema: Lijden aan het leven. Waar vind ik troost? Lijden, we kennen het allemaal in ons leven. Lijden aan het leven, eenzaamheid, ziekte of overlijden in het gezin, de eisen van de maatschappij en ga zo maar door. De moeite van het leven….God is daarbij geloven we! Ervaar je dat altijd? Hoe ga je daar mee om? Bij wie vind je troost. (Sc)huil je bij onze hemelse Vader? Tine Visser is onze spreekster deze morgen. U en jij zijn weer van Harte welkom!!

Ook als u/ jij nog nooit bent geweest! Inloop: 9.00 uur. Start: 9.30 uur. We eindigen rond 11.30 uur. Locatie: het Anker, Voorstraat 74- 76, Katwijk aan zee. Helaas geen oppas. Lieve groetjes, en tot ziens!

De Immanuel zanggroep, Petra de Z., Petra K., Ditte, Els, Carla, Joke en Dicky