Wijkavond

Wijkavond
Datum:
Donderdag, 22 Februari 2018 - 20:00 - 21:30
Locatie:
Het Anker
Groep:

Onze ambtsbroeder en oud-huisarts J.H. ten Hove zal dan spreken over “Voltooid leven”. Een zeer actueel thema, dat ook politiek een grote rol speelde bij de kabinetsformatie. Hoe moeten we hier als christenen mee omgaan? Of is dit louter een onderwerp voor de moderne mens die als een halfgod leeft en zijn van God ontvangen ziel vergeet…? Het “gij zult niet doden” was tot voor kort de norm voor christenen en niet-christenen, maar dat lijkt verleden tijd, ook voor dokters. Hoe heeft het zover kunnen komen? Hans ten Hove zal zowel de medische ontwikkelingen als de bijbelse lijnen belichten. Het belooft weer een leerzame en opbouwende avond te worden, die u niet mag missen. Allemaal hartelijk welkom.