Sion4Women

Woensdag, 14 Februari 2018 - 20:00 - 21:30
Locatie:
Het Anker

Dit keer is de spreker Toos Heemskerk. Toos Heemskerk spreekt over ‘thuiskomen’, naar aanleiding van het verhaal van Ruth. Het nieuwe land waar ze met haar schoonmoeder naartoe reist, is niet haar thuis, maar toch wordt het nieuwe land haar thuis. Wanneer ben jij nu thuis? Hoe wordt je gekend door God en hoe mag jij God kennen en je thuis voelen bij Hem?  Toos Heemskerk is werkzaam bij de Stichting Not For sale, een organisatie die zich inzet voor slachtoffers van mensenhandel. Ze zal daar ons meer over vertellen. De eerste collecte tijdens de avond is voor dit goede doel. Het is mogelijk een machtigingskaart in te vullen. Daarnaast houden we een collecte voor de onkosten van de avond.

Kijk ook eens op https://www.facebook.com/NotForSaleNL/ voor meer informatie over deze stichting.
Om 19.45 uur staat de koffie & thee, met wat lekkers, klaar. We starten om 20.00 uur en om 21.30 uur vervolgen we de avond met een hapje en een drankje tijdens een moment van ontmoeting.

Tijdens de avond kun je boeken kopen bij de boekentafel van Het Baken.

Dus kom en neem gerust iemand mee! We zien je graag op 14 februari! Tot dan!