Sion koffieochtend

koffie
Datum:
Woensdag, 13 December 2017 - 9:30 - 11:30
Locatie:
Het Anker
Groep:

Deze decembermaand zijn we vaak druk om het iedereen naar de zin te maken en zijn druk op zoek naar passende cadeautjes voor degene die je lief zijn. De mooiste cadeautjes die je kan krijgen zijn de cadeautjes waar je van voelt dat ze met aandacht voor jou zijn uitgezocht. Tijdens de koffieochtend richten we ons op hét geschenk. Een geschenk voor ons allemaal, een heel persoonlijk geschenk. God stuurde Zijn Zoon, Zijn Zoon Jezus. Aan de hand van de Bijbel en woorden van Max Lucado willen wij jullie meenemen naar dit bijzondere Geschenk. D.m.v. lezen, stilte en aanbidding. Na het afsluiten van dat gedeelte van de morgen is er ruimte en tijd voor ontmoeting, terwijl we genieten van een high tea.

We beginnen om 9.30 uur en de koffie staat om 9.00 uur klaar.

Groetjes van Dicky, Petra, Joke, Ditte, Petra, Carla, Els en de Imanuël-zusjes