Discipelschapskring voor jongeren 18plus

Activiteit
Datum:
Vrijdag, 12 Oktober 2018 - 19:30 - 21:00
Locatie:
MaranathaCentrum
Groep:
Komende week start de discipelschapskring. 
Met jongeren vanaf 18 jaar denken we een seizoen lang met elkaar na over de kernpunten van het christelijk geloof (schepping, verlossing, vernieuwing) en over de christelijke manier van leven (omgang met God, dienen, getuigen). 
Je kunt deze kring volgen als voorbereiding op het doen van belijdenis maar je kunt ook meedoen zonder dat te doen (en ook als je al belijdenis hebt gedaan maar je nog eens opnieuw hierin wilt verdiepen). 

De samenkomsten vinden plaats op vrijdag van 19.30 tot 21.00 uur. 
De eerste avond staat gepland op D.V. vrijdag 12 oktober (nieuwe startdatum) bij mij thuis (Jaap Bergmanstraat 3). 

Hartelijk welkom.
Ds. D.M. Heikoop