Paaswijkmiddag

Donderdag, 29 Maart 2018 - 14:00 - 16:30
Locatie:
Pniëlkerk

De Paasmiddag voor ouderen enanderen die door omstandigheden thuis zijn, wordt dit jaar gehouden op D.V.donderdag 29 maart in de grote zaal van de Pniëlkerk. De zaal is open vanaf14.00 uur en we hopen om 14.30 uur te beginnen.

We zingen met elkaar Passie- enPaasliederen. Ik hoop een meditatie te houden. Mijn vrouw hoopt een paasverhaalte vertellen en we hebben met elkaar een gezellige maaltijd. We luisteren naarde Zanggroep o.l.v. de heer W. v.d. Plas. Hij is ook de organist deze middag.

Wijkbewoners worden hiervoorpersoonlijk uitgenodigd. Niet-wijkbewoners zijn ook welkom, mits zij zich hiervooropgeven via de telefoonnummers 4076221. I.v.m. de bestellingen verzoeken wijvriendelijk dit uiterlijk op maandag  26maart a.s. te doen.

Hartelijk welkom!