Wijkmiddag

Donderdag, 8 November 2018 - 14:30 - 16:45
Locatie:
Wijkzaal, Ichthuskerk, Nachtegaallaan 7, Katwijk

Donderdag 8 november is er opnieuw een wijkmiddag in de grote zaal van de Ichthuskerk.

Uitgenodigd is Anneke Jesse, zij is de kleindochter van de bekende architect H.J. Jesse (1860-1943). Hij is bekend als architect van o.a. de Nieuwe Kerk en het voormalige Gast- en Weeshuis aan de Voorstraat. Anneke neemt ons mee voor een wandeling langs de vele werken die van zijn hand zijn! De veelzijdigheid van zijn werk zal u doen verbazen!
Wij nodigen u van harte uit. Ook uw buurvrouw, buurman of één van uw vrienden zijn hartelijk welkom. Om 14.00 uur is de zaal open en staat de koffie en thee voor u klaar. Ds. J.B. Alblas opent de middag om 14.30 uur met schriftlezing en vervolgens de overdenking en samenzang.  Aan de uitgang wordt een bijdrage gevraagd voor de onkosten. De middag duurt tot ca. 16.45 uur.

U KOMT TOCH OOK?