Wijkmiddag

Donderdag, 18 Oktober 2018 - 14:30 - 16:45
Locatie:
Wijkzaal, Ichthuskerk, Nachtegaallaan 7, Katwijk

Donderdag 18 oktober is de eerste wijkmiddag van dit winterseizoen. Het wordt een "Katwijkse middag". We gaan terug in de tijd door het vertonen van oude Katwijkse foto's. Het is aan u om ons te vertellen wat, waar en wie het is!! We maken er een spelletje van. Het belooft weer een fijne en gezellige middag te worden. Wij nodigen u van harte uit. Ook uw buurvrouw, buurman of één van uw vrienden zijn hartelijk welkom.. De grote zaal in de Ichthuskerk is open om 14.00 uur en de koffie en thee staat dan al voor u klaar. Om 14.30 uur opent ds. J.B. Alblas de middag met Schriftlezing en vervolgens de overdenking. Natuurlijk zingen we enkele liederen met elkaar. In de pauze drinken we opnieuw een kopje koffie of thee met iets lekkers. Aan het slot van de middag trakteren we u op een echte Katwijkse traktatie. Aan de uitgang wordt een bijdrage gevraagd voor de onkosten. De middag duurt tot ca 16.45 uur.

U KOMT TOCH OOK?