Bijbelkring

bijbel
Datum:
Woensdag, 3 Oktober 2018 - 11:00 - 12:30
Locatie:
Wijkzaal, Ichthuskerk, Nachtegaallaan 7, Katwijk
Groep:

Ook dit jaar zijn er twee Bijbelkringen met hetzelfde onderwerp. Op woensdag beginnen we eind van de morgen (11.00 uur) en we sluiten af met een gezamenlijke broodmaaltijd. Natuurlijk is het ook mogelijk na het bespreken van het Bijbelgedeelte weer naar huis te gaan. Maar het is wel gezellig, samen eten. Wilt u zich wel even opgeven wanneer u blijft eten? Donderdag beginnen we om 20.00 uur. Dan drinken we samen koffie en vaak is er wel iets lekkers bij. Maar het allerbelangrijkste is de Bijbel, als voedsel voor ons geloof. We gaan met elkaar de brief van Paulus aan Timotheus lezen. De oude apostel Paulus schrijft aan de jonge Timotheus. Bemoedigend voor hem, praktisch en nog steeds actueel!


Onderwerp: 1 Timotheus 1 : 1 t/m 17