Jaarvergadering M.V. Calvijn en M.V. Johannes Bogerman

Logo hervormde mannenbond
Datum:
Maandag, 11 Maart 2019 - 20:00 - 22:00
Locatie:
K.C. Het Anker
Groep:

UITNODIGING

Leden, hun echtgenotes en andere belangstellenden worden hierbij van harte uitgenodigd tot het bijwonen van de gecombineerde jaarvergadering van de Herv. Mannenverenigingen op G.G. “Johannes Bogerman” en “Calvijn” te Katwijk, welke D.V. zal worden gehouden op:

MAANDAG 11 MAART 2019 's AVONDS 20:00 UUR

In het Kerkelijk Centrum “Maranatha” Poolster 2 te Katwijk aan Zee.

De leiding zal deze avond in handen zijn van Ds. T.C. Guijt voorzitter van M.V. "Johannes Bogerman". Ds. J. Geene zal deze avond het referaat verzorgen met als onderwerp: “ Een hand, een reisgids en een windlicht”  

De besturen van:

M.V. “Calvijn”

M.V. “Johannes Bogerman”