Zeezangdienst Mannenzanggroep Sion

Zaterdag, 23 September 2017 - 19:30
Locatie:
Oude Kerk

Op D.V. zaterdag 23 september is er weer de inmiddels traditionele Zeezangdienst, georganiseerd door de Mannenzanggroep Sion uit Katwijk. Dat is zingen vanuit het hart tot de eer van God.

Kom zaterdag, 23 september, naar de Oude Kerk aan de Boulevard in Katwijk aan Zee! Daar zingt, met als thema: ’Nader tot U’, de Mannenzanggroep Sion uit Katwijk onder leiding van Aldert-Jan van Duijn. Aan het orgel Dirk van Duijvenbode. De verbindende teksten worden gesproken door ds. P. den Ouden. Verder verleent, naast Mannenzanggroep Sion, het Urker Mannenkoor ’Eneas’, onder leiding van Hendrik van Veen, medewerking. Uiteraard is er ook samenzang. U kunt dus lekker meezingen! De avond begint om 19.30 uur en de kerk is open vanaf 19.00 uur. Uiteraard is de toegang vrij. Aan de uitgang zal een collecte gehouden worden die geheel bestemd is voor het campagneteam Huntington. Op deze avond zijn ook de cd’s van Mannenzanggroep Sion te koop. De liederen van deze avond komen uit het hart en raken het hart!

Graag tot D.V. zaterdagavond 23 september in de Oude Kerk aan de Boulevard in Katwijk!