Gebedsmorgen

Activiteit
Datum:
Zaterdag, 16 September 2017 - 9:30 - 12:00
Locatie:
Ontmoetingskerk
Groep:

Spreker: dr. Paul Visser. Thema: Krachtig in Hem.

Tijd: van 9.30-12.00 uur. Inloop met koffie en wat lekkers 9.00 uur.

De Vuurbaak nodigt iedereen uit te komen naar deze morgen.

Wie zijn wij? Wij zijn een interkerkelijke organisatie bestaande uit christenen uit Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg, die het gebed, vooral het gezamenlijk gebed, willen stimuleren en laten beleven. Door zang en gebed willen wij niet alleen God, onze Vader, ontmoeten, maar ook elkaar. Hierbij zal het gesproken Woord een belangrijke invulling krijgen. Halverwege is er op deze morgen een pauze met koffie en cake. Er zal een collecte worden gehouden ter bestrijding van de onkosten.

Namens De Vuurbaak, voorzitter Floor de Best